JÕHKER: Norra ja Taani neidudel lõigati Marokos kõrid läbi

Norra ja Taani neiud leiti Marokost surnuna ja neil olid kõrid läbi lõigatud. Taanlanna Louisa Jespersen (24) ja norralanna Maren Ueland (28) olid Marokos matkamas. Surnukehad leiti Atlase mägedest Imlili küla ligidalt ja üks kahtlusalune on kinni peetud.

Kohalikud võimukandjad otsivad veel tapmisega seotud isikuid. Naistel olid kehal lõikejäljed, vahendab Daily Mail.

Kahtlusalune kohalik Maroko mees tabati Marrakechis, mis asub Imlilist 60 kilomeetrit põhja pool.

Mõlemad tüdrukud olid õppinud turismivaldkonda Norras Telemarki linnas asuvas ülikoolis. Vanemad olid neid enne Marokosse sõitu hoiatanud.

Two Scandinavian women found dead with necks slashed in Morocco

Two Scandinavian women found dead with their necks slashed in Morocco Danish and Norwegian woman discovered with cuts to necks were in village Louisa Jespersen, 24, and Maren Ueland, 28, were both backpacking together Bodies were found in Morocco’s High Atlas mountains and a suspect arrested A suspect has been arrested following the murder of two Scandinavian women in Morocco, the interior ministry said today.

Kommentaarid
(Külastatud 4,595 korda, 1 külastust täna)