Ettevaatust! Liba-sms võib kaasa tuua igakuise 45-eurose arve

Finnkino nimel saadetakse Soomes laiali liba-sms sõnumeid, mis võivad kaasa tuua igakuise makse 45,50 eurot.

Sõnumis pakutakse vigases soome keeles kaht kino kinkekaarti 5 euro eest ja juurde pandud link, millele klikates satutakse leheküljele, kus tuleb sisestada enda ja krediitkaardi andmed. Väikses kirjas on juurde lisatud, et tegelikkuses on tegemist PointWorldi kuutellimusega, mille hind on 45,50 eurot kuus, vahendab Iltalehti.

Viimati saadeti selliseid petuteateid Finnkino nimel oktoobrikuus. Finnkino teatas selle peale, et petuteateid on saadetud juba alates kevadest. Samas tuletab firma meelde, et ei küsi kampaaniate käigus kunagi pangakaartide andmeid.

Ole tarkkana: Petollinen tekstiviesti voi johtaa 45,50 €/kk laskutukseen

Finnkinon nimissä lähetetään tekstiviestitse verkkolinkkejä, jotka johtavat tilausansaan. Huijaus tulee väärennetyllä käyttäjänimellä FinnKino. Viestissä tarjotaan virheellisellä suomen kielellä kahta elokuvalahjakorttia 5 eurolla. Tätä seuraa linkki, joka johtaa verkkosivulle. Verkkosivu kysyy yhteystietoja ja niiden antamisen jälkeen luottokortin tietoja. Pienellä tekstikoolla käy ilmi, että todellisuudessa kyseessä on hämäräperäisen PointWorldin kuukausitilaus.

Kommentaarid
(Külastatud 1,344 korda, 1 külastust täna)