Egiptuse püramiidide juures plahvatas pomm, kolm turisti said surma

Egiptuses Kairos Giza püramiidide juures plahvatas reede õhtul üle mitme aasta pomm. Neli bussis olnud inimest sai surma, nende seas kolm Vietnami turisti ja kohalik giid. Lisaks sai 12 inimest vigastada.

Piltidelt on näha, et buss on saanud külje pealt tabamuse. Bussijuht sai plahvatuses vigastada, vahendab Daily Mail.

Buss sõitis püramiidide juures õhtul kella 6 ajal, kui tee ääres plahvatas pomm. Tegemist on esimese sellise rünnakuga turistide vastu Egiptuses viimase kahe aasta jooksul. Egiptusesse reisivaid turiste hoiatatakse, et rünnakud on väga tõenäolised.

Egypt bomb blast kills two and injures 10 near pyramids

The tourist bus was attacked on Friday night with four people confirmed dead Three Vietnamese visitors died in the blast along with an Egyptian tour guide Pictures from the scene showed the side of the bus ravaged by the explosion A roadside bomb has struck a tourist bus near the Giza Pyramids in Egypt, killing at least four people and injuring 12 others.

Kommentaarid
(Külastatud 785 korda, 1 külastust täna)