Eestlane nägi pealt pussitamist Vantaal Tikkurilas, pussitaja oli pealtnägijate väitel tõmmu mees

Vantaal Tikkurilas elav eestlane nägi eile pealt pussitamist. Pealtnägijate väitel oli pussitajaks tõmmu mees, aga politsei edastas info, et tegemist oli Soome kodanikega.

Politsei andis täna päeval teada, et eile oli kella 17 ajal vahejuhtum Vantaal Valtuustokatu 4 asuvas parklas, kus oli tegemist peretüliga, mile käigus lõi 1992. aastal sündinud mees 1992. aastal sündinud naist noaga ja lahkus sündmuskohalt. Politsei info kohaselt on mõlemad kohalikud Soome kodanikud.

Juhtunul oli palju pealtnägijaid ja nende vihjete põhjal tabati kahtlusalune Tikkurilantielt. Mees politsei märguande peale ei peatunud, vaid pani jooksu Metsänhoitajankatu poole. Tema kinnivõtmisel kasutati politseikoera.

Nii pussitamise ohver kui kahtlusalune lööja toimetati haiglasse ja mõlemad on jätkuvalt haiglas. Juhtumit uuritakse kui tapmiskatset.

Pärast juhtunut pandi aga sotsiaalmeediasse üles video ning selle juures on pealtnägijate kommentaarid, kus on väidetud, et pussitaja oli pagulase taustaga tõmmu mees. Kahtlustatakse lausa, et politsei varjab õiget infot.

Kommentaarid
(Külastatud 4,077 korda, 1 külastust täna)