Anu Saagimil on kaks meest: „Esimest korda saan teha, mida tahan.”

Soomlaste seas tuntuim eestlane Anu Saagim tunnistab, et tal on kaks meest. Ta ei unista enam abielust ega too oma mehi avalikkuse ette.

56-aastase Anu Saagimi ja disaineri Ristomatti Ratia abielu lõppes pärast 20 aastat kestnud kooselu 2016. aastal. Lahutusele vaatamata suhtleb Saagim eksmehega peaaegu igapäevaselt. Näevad nad teineteist harvem, sest disainer elab vanadekodus ja vajab reisimisel abi. Alzheimerisse haigestumine ei tulnud Anule üllatusena, sest eksmehel oli mäluga probleeme juba abielu ajal.

Saagim pole jäänud pärast abielu lõppemist üksi konutama. Ta tunnistab, et tal oli Ristomattiga suurepärane suhe ja kui nad oleks jätkanud samas firmas, oleks nad olnud ilmselt siiamaani koos. Neil läks hästi, aga kooselu kannatas.

Anu kahetseb ainult seda, et ei saanud lisaks pojale Robinile rohkem lapsi. Praegu on ta eluga väga rahul. Ta oli pikalt ajakirja Just! ja portaali Elu24 peatoimetaja, aga viimased poolteist aastat on ta olnud ametis ajalehes Õhtuleht. Ta juhib kahte veebi-tv saadet, Hommikusöök staariga ja Touch Me. Viimane saade on seotud hüpnoosi ja nõidusega. saade on nii suur hitt, et see on kavas lülitada päris teleprogrammi.

Lisaks esineb Saagim kord kuus stand-up komöödiaklubis ja veab koos sõbrannaga firmat #iluhoolikud.

Isiklikus elus on asjad samuti jonksus. Anul on kaks meest, kellest üks elab välismaal ja teine on Eestis elav välismaalane. Avalikkuse ette ta oma mehi enam ei too. Saagim naerab, et pärast seda intervjuud pole tal võibolla enam kumbagi.

Anu naudib seda, et saab olla üksi. E-posti ja sotsiaalmeedia kaudu tuleb palju sõnumeid soome meestelt, aga veebisuhtlus pole Saagimi jaoks paeluv. Ta väidab, et sellist meest pole veel sündinud, kellega ta tahaks koos elada. Ta on lihtsalt sedavõrd valiv. Ta tunnistab, et algul on mehed kõigega rahul, aga siis see muutub. Tal on olnud palju mehi, kellest ta on olnud sisse võetud ja ta on teinud nii nagu mehed on soovinud. Pärast lahutust saab ta esimest korda teha seda, mida tahab.

Kommentaarid
(Külastatud 1,852 korda, 1 külastust täna)