Ajaleht: Soome eestlaste seas suureneb huvi EKRE vastu

Soome eestlaste seas suureneb huvi erakonna EKRE vastu, mistõttu käisid EKRE esindajad, riigikogu liige Jaak Madison ja meediajuht Urmas Espenberg reedel Helsingis kohtumas erakonna kohaliku osakonnaga.

Vanha Viertotie tänav Helsingis siugleb kitsalt kolmekorruseliste paneelmajade vahelt läbi. Kell pool kümme hommikul on kolmene kohalik vanakeste seltskond äsja uksed avanud kõrtsus võtmas oma päeva esimesest õlut. Kakssada meetrit edasi läbi vihma ja lumesupise tee koguneb Ren He nimelise Hiina restorani küljel asuvasse koolitusruumi EKRE Soome osakond, kirjutab Eesti Päevaleht.

Soome osakonna esimees Valver Kõrgemäe kätleb kõiki saabujaid ja tutvustab end. Vastutasuks küsib vastaspoole nime ja siis juurdleb – kas teab inimest või mitte. „Kõiki nimesid ja nägusid veel kokku ei vii,” ütleb Kõrgemäe.

Kommentaarid
(Külastatud 741 korda, 1 külastust täna)