30-aastast meest rööviti Joensuus, mees julges politsei kutsuda alles järgmisel päeval

Ida-Soome politsei tegeleb praegu juhtumiga, kus 30-aastast meest Joensuus terariistaga ähvardades juulikuus rööviti. Mees oli nii hirmunud, et julges politseisse teatada alles järgmisel päeval.

Häirekeskus sai väljakutse 15. juulil, mil 30-aastane mees teatas, et teda oli eelmisel päeval röövitud.

Kõik algas Joensuu kesklinnas kokku lepitud kohtumisest ühe 30-aastase Joensuu naisega. Seltskonnaga liitus ühel hetkel aga kaks meest ja neljakesi mindi Joensuus elava 38-aastase mehe majja Noljakka linnaosas. Seal hakati ohvrilt nõudma raha, ähvardades teda terariistaga. Lõpuks nõustus ohver kandma osa raha naise arvele ja osa võttis välja sularahas. Kokku kaotas mees 4000 eurot.

Politsei info kohaselt kartis ohver oma elu pärast. Ta oli nii hirmul, et julges politseisse teatada alles järgmisel päeval. Mees oli eelnevalt pikalt mõelnud, kas talle võib sündida midagi halba, kui ta politsei välja kutsub.

Kuriteos on kahtlustatavad 30-aastane naine, 38-aastane mees ja 25-aastane Nokiale sisse kirjutatud mees. Kaks meest on ka varem olnud kuritegudega seotud. Kõik kolm kahtlusalust on vangistatud. Eeluurimise käigus selgus, et raha jõudis lõpuks kahe mehe kätte.

Edasi läheb asi tulev aasta algul kohtusse.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 240 korda, 1 külastust täna)