Üks mees läks teisele Helsingis matšeetega kallale

Politsei palub peltnägijatelt infot juhtumi kohta kolmapäeval, 21 novembril Herttoniemis, kus üks mees läks teisele džunglinoa matšeetega kallale.

Üks pealtnägija teatas häirekeskusele veidi enne viit hommikul, et üks mees lõi teist matšeetega ja teine mees kaitses end kivitükiga. Politsei info kohaselt oli intsident Herttoniemi metroojaama juures. Kannatanu sai tõenäoliselt haavata, kuna sündmuskohal olid verejäljed.

Tunnistaja ütluste ja verejälgede jälgi oli võimalik tuvastada, et kannatanu istus punasesse sõiduautosse ja sõitis minema. Kahtlusalune aga istus kesklinna poole sõitvale metroorongile. Kannatanu ega kahtlusaluse isikuid pole olnud võimalik veel kindlaks teha.

Politsei palub kannatanul või inimestel, kes asjast midagi teavad võtta ühendust e-posti aadressil vakivaltarikokset.helsinki(at)poliisi.fi või telefonil +358 295 476 148.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 445 korda, 1 külastust täna)