Tampere ligidal põles maha betoonelementide tehas

Tampere ligidal Kangasalas põles täna hommikul maha betoonelementide tehas. Tuli levis nii kiiresti, et tulle jäid töötajate isiklikud asjad nagu võtmed ja rahakotid. Inimesed õnneks vigastada ei saanud.

Tulekahju puhkes hommikul kella 7 ajal, kui hüdraulikakeskuse surve oli süüdanud põlema õlipiiskade ja betoonitolmu segu. Tuli levis kiiresti, aga hommikuses vahetuses tööl olnud 12 töötajat pääsesid välja, vahendab Iltalehti.

Kohale saabus 10 paakautot ja 7 tuletõrjeautot tulekahju kustutama. Tuletõrjujaid oli kohal 40-50. Tule kiire levik üllatas ka tuletõrjujaid.

Tehase juhtkond oli alles teel tööle, nende tööpäev algab kell 8. Nad nägid leeke, kui tehase juurde jõudsid. Põlesid töötajate riided, autovõtmed ja rahakotid. Õnneks olid autodel olemas varuvõtmed, aga rajhakotid ning nende sisu, kaasa arvatud pangakaardid ja juhiload on hävinud.

Tehase põleng oli eriti traagiline põhjusel, et kuni järgmise suveni olid kõik tellimused juba olemas.

Tehase juht Tommi Heinonen arvas, et kahjud ulatuvad sadadesse tuhandetesse eurodesse. Veel pole teada, kas uus tehas üldse samale kohale tuleb, sest sinna on planeeritud elamud. Õnneks aitavad hädast välja muud tehased Lõuna-Soomes, mistõttu ehitusobjektid tõenäoliselt ei kannata.

Soomes on kokku ligi 30 betoonelementide tehast. Soome majad ehitatakse peamiselt kodumaistest elementidest.

Tehas asub keset elurajooni, mistõttu äratas tähelepanu tööle ja kooli minejate seas.

Suoraman Elementti Oy

Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.

Kommentaarid
(Külastatud 456 korda, 1 külastust täna)