Soome õnnitleb 100-aastast Lätit

Läti tähistab tänasel iseseisvuspäeval, 18. novembril 100. aastapäeva. Soome president Sauli Niinistö osaleb Riias pidustustel ja peaminister Juha Sipilä õnnitles Läti peaministrit Māris Kučinskist aastapäeva puhul.

Peaminister Sipilä märkis õnnitluses ära Soome ja Läti häid suhteid ning kinnitas Soome tahet neid veelgi edasi arendada.

Soome tähistab Läti aastapäeva lippude heiskamise ja valgustusega. Siseministeerium soovitab kõigil heisata lipud Läti iseseisvuspäeva puhul. Lipud heisatakse kell 8 ja langetatakse kell 16. Lipud heisatakse ka Soome riigihoonetel.

Välisministeerium tähistab Läti aastapäeva valgustusega. Tuled süttisid laupäeva õhtul ja kustuvad esmaspäeva hommikul.

Vaata ka soomlaste poolt Läti aastapäevaks tehtud videot:

Kommentaarid
(Külastatud 156 korda, 1 külastust täna)