Soome ajakirjanik sai vägistamise eest tingimisi vanglakaristuse

Naistemehena tuntud Soome ajakirjanikule mõisteti 1 aasta ja 11 kuu pikkune tingimisi vanglakaristus naise vägistamise eest. Lisaks tuleb ajakirjanikul teha 90 tundi ühiskasulikku tööd ja maksta 4000 eurot hüvitist ohvrile.

Helsingi ringkonnakohus jättis asjas jõusse madalama astme kohtu tehtud otsuse, vahendab Helsingin Sanomat.

Mees oli veetnud naisega koos õhtut, kus tarvitati alkoholi. Naine oli oksendanud põrandale ja läinud pärast seda koju tugevalt joobnuna. Mees pressis end naise saatjaks, kuigi üks tunnistaja püüdis teda tagasi hoida.

Mees läks sellele vaatamata naisele järele, pressis end naise juurde taksosse ja siis naise juurde koju. Naine pakkus mehele võimalust magada diivanil, aga mees polnud sellega nõus ja hakkas naist lahti riietama. Naine puikles vastu, aga mees vägistas ta olukorras, kus naine oli vaid osaliselt teadvusel.

Murha.info andmetel on ajakirjaniku nimi Ari Lahdenmäki, kes töötab väljaandes Long Play.

Päällekäyvänä “pokailijana” tunnettu mies raiskasi naisen ravintolaillan päätteeksi Espoossa – Lähes kahden vuoden tuomio

Mies oli tunkenut samassa humalaisen naisen kanssa samaan taksiin ja tämän kotiin.

Kommentaarid
(Külastatud 170 korda, 1 külastust täna)