Rootsi koolis valiti „aasta fuckgirl” – tunnustuse andja sai trahvi ja tingimisi vanglakaristada

Ühes Rootsi Skåne koolis pärjati maikuus ligi 400 inimese ees 19-aastane tüdruk tiitliga Årets fuckgirl (aasta fucktüdruk). Tüdruk aga solvus, kaebas politseisse ja tunnustuse andja sai esmaspäeval selle eest kohtus trahvi ja tingimisi vanglakaristuse.

Koolis oli toimunud pidu ja enne seda kogunes õpilaskomitee, et valida välja auhindade saajad. Kui kõik auhinnad olid välja jagatud, kutsuti lavale üks 19-aastane tüdruk, kellele omistati tiitel „aasta fucktüdruk”. Koos auhinna üleandmisega öeldi saaja kohta muu hulgas: „Pole võimalik sõrmedel ja varvastel kokku lugeda, kui palju asju on reite vahelt läbi käinud”. Tüdrukule pandi ümber lint nagu missivõistlustel ja sellel oli kiri „Årets fuckgirl”, vahendab Aftonbladet.

Tüdruku väitel oli paljudel hea meel, aga tema tundis end solvatuna ja pidi oma vanemad peole järgi kutsuma. Kooli direktor teatas asjast politseile ja auhinna üle andnud 19-aastane noormees võeti vastutusele.

Noormees põhjendas auhinda sellega, et oli olnud veidi purjus ja oli palunud tüdrukult andeks.

Noormees mõisteti kohtus süüdi au haavamises ja talle määrati tüdruku kasuks ligi 1000 euro suurunune hüvitis, pluss trahv ja tingmisi vanglakaristus.

Noormees põhjendas oma tegu sellega, et samal üritusel valiti ka „Aasta fuckboy”, kes oli autasu üle uhke ja ei soovinud teha politseile mingit avaldust.

Otsus pole veel jõustunud.

Kallade Emma “Årets fuckgirl” – kille döms för grovt förtal

Inför 400 personer utsågs kvinnan till “Årets fuckgirl” med motiveringen “Du kan varken räkna på fingrar eller tår hur många saker som glidit in mellan dina lår”. På måndagen dömdes en jämnårig skolkamrat av tingsrätten för grovt förtal. Det var i maj som 19-åriga Emma, som egentligen heter något annat, gick på sin studentbal i Skåne.

Kommentaarid
(Külastatud 1,075 korda, 1 külastust täna)