Rootsi IKEA-s jäi vahele meeste vetsus alasti mehi filminud pervert

Rootsi IKEA vetsus jäi vahele alasti mehi filminud psühholoog, kes ütles, et on pervert.

Mees tunnistas ütles, et filmis Göteborgis tualettides istuvaid või riietusruumides olevaid mehi. Psühholoogina tegutsev 35-aastane mees jäi vahele, kui üks WC-s olnud mees vaatas üles ja nägi, et teda telefoniga filmitakse. Mees tõusis püsti, haarast telefoni ja sai kätte sellega filminud mehe, vahendab The Local.

Mees võttis filmijal särgi kaelusest kinni, et ta minema ei pääseks. IKEA turvatöötajad tulid kohale ja tegid politseile esialgu teate mitte filmija, vaid ohvri kohta. IKEA töötajad rääkisid, et ohver oli urineerinud tualettruumi põrandale.

Filmija jäi vahele, kui politsei uuris tema telefoni. Seal olid videod alasti meestest, keda oli filmitud ujulate ja jõusaalide riietusruumides. Telefonist leiti ka mehe selfi-videod, kus mees tunnistab, et on pervert.

Kui politsei asja uuris, selgus, et mees oli lahkunud oma psühholoogi töölt ühes kliinikus ja enam ei naasnud. Algul ütles mees politseile, et ei mäleta juhtunust midagi, aga siis tunnistas ütles, et on seksisõltlane ja et ta tegeleb sellega oma psühholoogi abil.

Mees sai süüdistuse „ründava filmimise” eest.

Kommentaarid
(Külastatud 198 korda, 1 külastust täna)