Oulu haiglas vägistatud naine ärkas keset ööd selle peale, kui tema kallal toimetati – appihüüdeid ei kuulnud keegi

Teisipäeva ja kolmapäeva vahelisel ööl vägistati Oulu ülikooli haigla üldosakonna palatis naine. Naine toodi haiglasse teisipäeva õhtul kiirabiga ja pandi koridori lõpus asuvasse palatisse tilgutite alla.

Naine ärkas keset ööd selle peale, et tema kallal toimetati. Esialgu arvas ta unesegusena, et hooldajad tulid teda uurima ja abistama. Kui see aga jätkus, sai naine aru, et tema kallal toimetab kaks võõrast meest, vahendab Kaleva.

Naine ütles, et otsis häirekella, aga see oli kukkunud põrandale. Telefonile ta juurde ei pääsenud.

Naine ütles, et nuttis ja hüüdis appi, aga keegi ei kuulnud. Lõpuks õnnestus naisel joosta koridori, kus oli valvur ja ta sai abi. Politsei võttis juhtunuga seoses haigla lähedalt kinni kaks meest. Politsei info kohaselt olid mehed haiglas asju ajamas.

Haigla esindaja ütles, et haigla üldosakonnas on valvur alati kohal. Patsientidel on võimalus vajutada häirenuppu.

Politsei pole asja kohta eriti infot andnud. Mehed on kavas vahi alla võtta.

OYSin yhteispäivystyksen uusi päihdeyksikkö tyhjillään, päivystys haluaa lisää henkilöstöä turvallisuussyistä – Potilas kertoo kauhunhetkistään

OYSin yhteispäivystykseen viime kesäisen remontin yhteydessä saatu päihdeongelmaisten yksikkö ammottaa tyhjyyttään. Yhteen yhteispäivystyksen seurantahuoneista järjestettiin remontissa viisi vuodepaikkaa päihdeongelmaisille, mutta päivystykseen ei ole saatu lisäresursseja heidän hoitamistaan varten. Päihtyneet potilaat hoidetaan OYSin yhteispäivystyksessä siksi edelleen samaan tapaan kuin ennenkin eli muiden potilaiden seassa.

Kommentaarid
(Külastatud 9,367 korda, 1 külastust täna)