MIS TOIMUB? Tallink saatis liinile laeva, milles oli remont pooleli

Tallink saatis täna Helsingist Rootsi poole teele laeva, kus reisijate väitel oli remont alles pooleli.

Reisijate saadetud piltidelt on näha, kuidas reisilaeva Silja Serenade põrandatel ja treppidel puuduvad vaibad ning need on koridori peal rullis. Laev on täiesti korrast ära. Lapsed kannatavad laeval olnud ehitustolmu pärast, vahendab Iltalehti.

Laev hilines enne väljumist kolm tundi. Laev oleks pidanud väljuma kella 17 ajal, aga väljus alles kella 20 ajal õhtul.

Tallink põhjendas laeva hilinemist koristustöödega, aga reisijad avastasid laevale jõudes, et remondi- ja koristustööd olid alles pooleli. Vaibad olid põrandal lahtiselt ja igal pool vedelesid vaibarullid. Laeva peale jõudes selgus, et kõigis kajutites polnud voodeid.

Reisijate väitel poleks tohtinud lasta inimesi sellises olukorras laeva, kus remonditööd on alles pooleli. Tegemist on turvariskiga, kuna seinte najale püsti pandud vaibarullid polnud kinnitatud. Laeva hilinemise tõttu jäävad reisijad maha Stockholmist väljuvatelt lendudelt.

Inimesed eeldasid, et pääsevad remonditud laeva, aga neid ootas suur pettumus. Laeval oli remont pooleli, lisaks oli igal pool remonditolm. Restoran, kuhu üks pere tahtis sööma minna, oli remondi tõttu suletud. Laeva kasiino oli samuti suletud.

Tallinki esindaja ütles, et remont on tõesti pooleli, aga vaibad pannakse paika öö ja hommiku jooksul. Ööklubi Starlight on samuti remondi tõttu suletud, aga muidu on remont igal pool läbi saanud.

Otsus laeva väljumise kohta tehti põhjusel, et muidu oleks 2000 reisija plaanid olnud rikutud. Laevafirma kinnitusel on remont 90 protsendi ulatuses lõppenud ja kõik tehniliselt korras. Mõned trepid näevad veel koledad välja, aga need saadakse korda.

Seda, kas laeva reisijatelt võetakse remondis laevaga sõitmise eest täis piletisumma, ei osanud laevafirma esindaja veel öelda. Inimesed on pileti eest juba raha maksnud ja hüvitise asja arutatakse järgmisel nädalal.

Katso kuvat! Matkustajat astuivat vihdoin tunteja myöhästyneelle Silja Serenadelle – vastassa oli täysi hävitys: “Pitkään suunniteltu loma on pilalla”

Silja Serenaden matka Helsingistä Tukholmaan viivästyi kolme tuntia, ja lisäksi laiva on remontin jäljiltä karmeassa kunnossa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,500 korda, 1 külastust täna)