Lihtne nipp dušiotsiku puhastamiseks

Vannitoas on tihti probleem dušiotsikutega, mis kipuvad katlakiviga ummistuma ja mida on raske puhtaks saada. Ent on üks lihtne nipp, kuidas puhastamine õnnestub.

Sotsiaalmeedia koristuskuninganna Lynsey Crombie annab Instagramis lihtsa soovituse, kuidas dušiotsik puhtaks teha. Nimelt on elleks üks väga lihtne nipp. Salajane aine, nagu enamikel sellistel juhtudel leidub pea igas köögis.

Nimelt tuleb panna käsiduši otsik kilekotti, siis valada kilekoti sisse veiniäädikat ja sooja vett, panna kott kinni ning lasta oodata mõned tunnid. Ja ongi valmis!

 

View this post on Instagram

 

✨TUESDAYS TIP ✨ . Good Morning It’s another cleaning tip from me that helps with the build up of grime and limescale on your shower head. . Place the shower head in a small plastic food bag and then fill with white wine vinegar and warm water tie or use an elastic band and leave to soak for a few hours. . The results will be amazing ✨✨✨ . . . #cleaning #chores #mumslife #showerhead #lovetoclean #cleaningexpert #cleaningduties #keepitclean #cleanup #shower #cleaningproducts #fresh #shinny #bathroom #blogger #columnist #lifestyle #queenofclean #homehacks #original #cleaningtips #houseclean #cleanhouse #happyhouse #organiser #showerhead #homemaker #whitewinevinegar #homesweethome #instadaily

A post shared by ✨ Queen Of Clean ®️✨ (@lynsey_queenofclean) on

Kommentaarid
(Külastatud 1,189 korda, 1 külastust täna)