Kolm Soome fitness-kaunitari teenisid üle 100 000 euro – kuidas nad seda tegid?

Sotsiaalmeedia abil raha teenimine on jõudnud ka Soome. Kolm Soome fitness-kaunitari teenisid Instagrami abil möödunud aastal igaüks üle 100 000 euro.

Oma fitness blogi pidav endine bikiini-fitnessi võistleja Eevi Teittinen (29) teenis möödunud aastal 124 339 eurot. Ta sai maksuametilt tagasi 9615 eurot enam makstud tulumaksu. Teittinen osales möödunud aastal ka tuntud telesarjas Tantsud tähtedega, vahendab Ilta-Sanomat.

Instagramis paljastavate piltide poolest tuntud Sofia Belórf (28) on samuti soome bikiini-fitnessi täht ja modell. Belórf müüb veebis oma fitnessi kursusi ja on avaldanud trennikäsiraamatu Fit By SofiaBelórf teenis eelmisel aastal 115 089 eurot ja pidi juurde maksma tulumaksu 31 110 eurot. Belórf tuli avalikkuse ette 2010. aastal, kui võitis Miss Helsingi iludusvõistluse.

27-aastane Janni Hussi töötab fitness-modelli ja treenerina. Lisaks peab ta blogi. Hussi teenis möödunud aastal 108 852 eurot. Ta saab maksuametilt tagasi 2711 eurot. Hussi on öelnud, et teenib ühe kommerts-taustaga Instagrami pildi pealt 1000 eurot.

Noorte naiste eeskuju on 22-aastane ameeriklanna Kylie Jenner, kes teenib reklaampiltide eest Instagramis aastas 800 miljonit dollarit. Jenneril on Instagramis 118 miljonit jälgijat.

View this post on Instagram

Shopping time in Vegas 🤑

A post shared by FITBYSOFIA (@sofiabelorf) on

View this post on Instagram

Life in Plastic, It’s Fantastic.. 💕

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

https://www.is.fi/viihde/art-2000005887768.html

(Külastatud 378 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid