Kolm Angoola meest vägistasid naise Espoos, kohus mõistis nad kohe vangi

Kolm Angoolast pärit meest vägistasid augusti lõpus Espoo Saunalahtis kanepiuimas soome naise. Kohus mõistis mehed kohe vangi.

Ohver oli läinud meestega baarist kaasa, kuna tal oli nendega „nii lõbus”. Lõbu sai aga otsa korteris, kus mehed naist kordamööda ja korraga vägistasid. Naine ei suutnud vastu seista, sest oli alkoholi ja kanepi mõju all, vahendab Iltalehti.

Karmi kohtlemise tagajärjel sai naine sinikaid ja kriimustusi üle terve keha. Pärast juhtunut süüdistas naine esialgu iseennast, et oli olnud nii rumal ja meestega kaasa läinud. Naine ei teinud kohe kuriteoteadet. Ta helistas oma sõbrannadele ja nemad utsitasid asjast teavitama.

Naine kartis, et sai meestelt HI-viiruse ja läks töötervise arsti juurde. Patsiendi sinikaid nähes soovitas arst helistada häirekeskusse. Nii naine ka tegi. Politsei pidas mehed ülekuulamise tarbeks kinni.

Asi jõudis kiiresti kohtusse ja kohtus lükkasid mehed kõik tagasi. Üks meestest väitis, et polnud vahekorras, kuna tal on erektsioonihäire. Kaks ülejäänut tunnistasid seksimist, aga seda naise nõusolekul.

Meeste väitel tegi naine ise ettepaneku. Baaris polnud naine rääkinud millestki muust kui seksist. Naine oli soovinud seksi ka korteris.

Naine rääkis kohtus hoopis teistsugust juttu. Ta oli läinud meestega baarist koos minema, kuna tal oli nendega lõbus. Naine väitis, et oli purjus. Korteris oli ta palunud meestel keerata omale üks marihuaana pläru, kuna seal polnud alkoholi. Naine tõmbas baar mahvi ja tal hakkas „tore”. Pärast suitsetamist istus naine ühe mehe kõrvale diivanile. Ta väsis ära. Ta üritas midagi rääkida, aga ei mäleta, kas tal tuli sõnu suust. Naine tahtis voodis lebada ja talle väideti, et see on võimalik.

Ohver tuli teadvusele selle peale, kui ta lamas voodil risti ja tal olid püksid rebadel. Üks meestest võttis parasjagu pükse jalast. Naise jutu järgi olid mehed nii kordamööda kui ka korraga temaga vahekorras. Ohver väitis, et ei suutnud vastu hakata, kuna tema keha ei kuulanud sõna. Tal oli halb olla ja olukord oli alandav.

Lõpuks sai naine aru, et keha kuulab jälle sõna. Ta tõusis püsti ja otsustas lahkuda. Mehed ütlesid, et kutsuvad talle takso. Naine ütles, et võib ise mobiiliäpi kaudu takso tellida. Nii ta ka tegi. Veel taksos saatis ta sõbrannadele sõnumi, mis oli toimunud.

Kohus pidas kannatanu juttu tõepäraseks. Kohus leidis, et on loomulik, et joobes oleku tõttu kõike ei mäleta. Naise juttu kinnitab ka see, et ta oli kohe pärast juhtunut saatnud sõnumi. Samuti toetavad naise juttu tal avastatud vigastused. Kohus ei pidanud tõenäoliseks, et naisel olid need sinikad enne meestega kohtumist.

Kohtu hinnangul ei tähenda seksist rääkimine seda, et inimene tingimata seksida tahab. Suguühete ajal oli naine kaitsetus seisundis. Süüalused oleks pidanud seda märkama.

Angoolast pärit mehed Lucene Kalé André Agostinho ja Raul Marques said kolme aasta pikkuse vanglakaristuse, Nele Pascoal Kubiku süü oli suurem ning talle määrati 3,5 aasta pikkune vanglakaristus. Mehed on 30ndates eluaastates.

Kohus määras süüalused kohe Vantaa vanglasse. Lisaks peavad nad maksma ohvrile kannatuste eest hüvitist 12 500 eurot. Otsus pole veel jõustunud.

Kolme miestä raiskasi kannabiksen lamaannuttaman naisen Espoon Saunalahdessa – käräjäoikeus tuomitsi raiskaajat suoraan vankilaan

Uhri oli lähtenyt miesten mukaan vapaaehtoisesti, koska hänellä oli ollut heidän kanssaan “niin hauskaa baarissa”. Hauskuus loppui kuitenkin asunnossa, jossa miehet yksi toisensa jälkeen raiskasivat naisen yhdessä ja erikseen. Uhri ei voinut panna vastaan, koska alkoholin ja kannabiksen yhteisvaikutus salpasi hänet. Kovakouraisen käsittelyn yhteydessä nainen sai mustelma ja ruhjeita eri puolille kehoaan.

Kommentaarid
(Külastatud 1,198 korda, 1 külastust täna)