Kole lennuõnnetus soomlastega Aafrikas: inimestel olid pead otsast rebenenud

Eile, reede hommikul kella 7.30 ajal toimus Zimbabwes õnnetus väikelennukiga Cessna, mis kukkus alla Masvingo provintsis Tokwane-Ngundu rajoonis Chamanjirenji mägedes. Ametivõimudel oli raske tuvastada lennukis olnud inimeste arvu, sest ohvritel olid pead otsast rebenenud.

Kohaliku meediakanali Zim News andmetel oli lennukis kokku viis inimest, neist arvatavalt kolm soomlased. Leitud on ühe soomlase dokumendid, aga lennukis olnud asjad on lennutatud suure maa-ala peale laiali.

Tegemist oli eralennukiga, mis oli teel Chiredzi Buffalo Range’i lennuväljalt Victoria joa juurde. Lennuki allakukkumise põhjused pole veel selgunud.

Ametivõimude kinnitusel oli raske isikuid tuvastada, kuna nende pead olid otsast rebenenud ja kehad olid tundmatuseni moondunud. Võimud pidid tükke kokku panema, et aru saada, kui palju inimesi lennukis oli. Algul arvati, et lennukis oli kolm inimest.

Politsei kinnitusel on reisijate asjad valvatud ja nende pärast ei pea lähedased muretsema.

Viimastel andmetel kuulus lennuk ettevõttele Hippo Valley Sugar Estates, mis tegeleb suhkrukasvatusega.

Kommentaarid
(Külastatud 572 korda, 1 külastust täna)