Kas oled seksi ostnud Helsingis või Vantaal? Sinu vastu võidakse esitada süüdistus

Helsingi politsei uurib praegu välismaa taustaga kuritegeliku grupeeringu tegevust, kus Soome vahendati välismaalt prostituute.

Lisaks grupeeringu liikmetele on alustanud politsei seksi ostjate välja selgitamist, kuna neid kahtlustatakse seoses sellega asjaga inimeste ärakasutamises, vahendab Iltalehti.

Politsei on praegu kaardistamas kõigi nende isikute ringi, kes seksi ostsid ja neid on palju. Seksiteenust pakuti interneti kaudu ja tüdrukud meelitati Soome pettusega, lubades eskort-teenuste ja prostitutsiooni eest suuri summasid. Teenuseid pakuti põhiliselt Helsingis ja Vantaal selleks ette valmistatud korterites.

Oletko ostanut seksiä Helsingissä tai Vantaalla? Saatat olla osa härskiä ihmiskauppavyyhteä – poliisi vei pääalistajalta 24 000 euroa käteistä: “Epäiltyjä tulee vielä”

Helsingin poliisi kertoo selvittäneensä toista vuotta laajamittaista kokonaisuutta, joka liittyy prostituutioon ja ihmiskauppaan. Poliisi kertoo, että se on saamassa kasaan merkittävän esitutkinnan ihmiskaupasta Helsingissä ja Vantaalla. Itäeurooppalaiset uhrit ajettiin myymään seksiä, poliisi epäilee. Avunhankkimismahdollisuudet olivat pienet, koska naisilla ei ollut kielitaitoa ja heillä oli vähän rahaa. Pääepäilty on yhä vangittuna.

Kommentaarid
(Külastatud 959 korda, 1 külastust täna)