Joensuu tanklast avastati „murdvaras”

Politseile tuli laupäeva õhtul kella 22 ajal teade sissetungist Joensuu Kirkkokatu Teboili tanklasse.

Kui politsei kohale jõudis, siis leiti tanklast seest 26-aastane Joensuu mees, kes istus laua ääres ning jõi energiajooki ja sõi krõpse. Ta ütles, et läks tualetti, kui tankla oli veel lahti ja jäi vetsupoti peale magama.

Politsei info kohaselt oli mees võtnud tanklast jooki ja sööki, kuna oli näljane.

Tankla oli pandud kinni kella 20 ajal, mis tähendab, et mees magas tualetis ligemale kaks tundi.

Politsei tanklast muid isikuid ei leidnud. Küll oli letil kaks kilekotti, kuhu mees oli pannud suitse. Politsei võttis mehe kinni ja viis ta arestimajja välja magama. Politsei uurib juhtunut kui varguse katset.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 173 korda, 1 külastust täna)