Fazeri uudisšokolaadi müüakse juba 5-kordse hinnaga

Nädala algul müüki paisatud Fazeri uut roosat šokolaadi Pure Ruby müüskse juba 25 euroga, samas kui Fazeri veebipoest sai seda osta hinnaga alla 5 euro.

Fazeri roosa šokolaadi esimene partii 15 500 nummerdatud tahvlit müüdi läbi mõne päevaga ja tänaseks, kolmapäevaks oli kõik otsas. Šokolaadid on valmistatud 1. novembril ja nende säilivusaeg on 10 kuud, vahendab Taloussanomat.

95 grammi kaaluvaid tahvleid müüakse aga nüüd interneti oksjonikeskkonnas huuto.net juba 25 euroga. Müüakse ka 16 tahvlist koosnevat kastikest šokolaadi ning hinnaks on 299 eurot. Tori.fi keskkonnast toiduaineid müüa ei saa.

Fazeri esindaja ütles, et sedavõrd suur nõudlus ületas kõik ootused. Tavaline on ka see, et kui mõnda toodet müüakse piiratud koguses, siis jõuab see kiiresti järelturule.

Pure Ruby on Fazeri info kohaselt kõige haruldasem šokolaad maailmas. Tegemist on seguga, mida toodetakse Elevandiluurannikul, Brasiilias ja Ekuadoris kasvatatud kakaoubadest. Šokolaad on värvilt roosa ja see tuleneb ubadest.

Fazeri Facebooki küljel kommenteerinud inimesed ei pea aga sellist võidu ostmist õigeks. Toodetele oleks pidanud kehtestatama müügipiirangu, et rohkem inimesi oleks saanud seda šokolaadi osta.

Ilma jäänud inimestel aga pole mõtet nukrutseda, sest Fazer kavatseb seda šokolaadi juurde teha. Fazeri esindaja väitel oli esimene partii proovipartii, mis näitas, et nõudlus sellise toote järele on olemas. Kui toorainet juurde saadakse, siis tehakse seda šokolaadi veel. Praegu pole teada, millal see juhtub, sest ei teata, millal saadakse toorainet.

Fazer on ka varem piiratud koguses tooteid müünud. Näiteks 2004. aastal lasti välja piiratud kogus Fazeri Muumitasse. Tellijaks oli Arabia tehaselt Karl Fazer Café  ja nummerdatud tasse valmistati kokku vaid 400 eksemplari. Need tassid on kollektsionääride hulgas kõrges hinnas.

Trokarit iskivät Fazerin uutuuteen – laatikollisesta suklaata pyydetään 299 euroa

Suklaan ystäviä hemmoteltiin tällä viikolla, kun Fazer toi maanantaina markkinoille Pure Ruby -levyn. Iloa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä koko 15 500 levyn erä myytiin loppuun keskiviikkona. 95 gramman painoista levyä myytiin Fazerin verkkokaupassa, Fazer-kahviloissa sekä vierailukeskuksessa Vantaalla. Jokainen erän levyistä oli numeroitu. Suklaat on valmistettu marraskuun ensimmäinen päivä, ja niiden säilyvyysaika on kymmenen kuukautta.

Kommentaarid
(Külastatud 496 korda, 1 külastust täna)