Arvatava Vene sõjaväebaasi läbiotsimisel leitud asjad jäid kohtu otsusega suures osas tagastamata

Turu saarestikus asuva arvatava Vene sõjaväebaasi läbiotsimise käigus äravõetud asjad jäid vaatamata omaniku nõudmisele kohtu poolt tagastamata.

Juhtumiga tegelev keskkriminaalpolitsei andis teada, et asjade, peaasjalikult sularaha osas jättis kohus omaniku taotlused rahuldamata. Omanikule tagastatakse ainult kaks sõtmust.

Politsei konfiskeeris septembri lõpus Vene taustaga firma Airoston Helmi kinnistutel toimunud läbiotsimise käigus ligi 3 miljonit eurot sularaha, lisaks arvuti kõvakettaid ja mälukaarte. Osa rahast oli kilekottides. Asja uuritakse kui laiaulatuslikku rahapesu ja maksupettust.

Keskusrikospoliisi on Twitter

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on pääosin hylännyt Turun saariston kotietsintäoperaation kohteena olleen henkilön vaatimukset omaisuuden, kuten käteisen, takavarikon kumoamisesta ja omaisuuden palauttamisesta. Omistajalle on määrätty palautettavaksi kaksi sormusta. #KRP #poliisi

Kommentaarid
(Külastatud 522 korda, 1 külastust täna)