21-aastane Abdulhamid pakkus 14-aastasele soome tüdrukule kanepit ja siis vägistas ta vannitoas

Päijät-Häme kohus mõistis Lahtis elanud 21-aastase Abdulhamid Akram Hamid Al-Mustafji tüdruku vägistamises süüdi ja mees läheb 3 aastaks vanglasse. Lisaks mõisteti ohvri kasuks välja 9000 euro suurune hüvitis.

Abdulhamid Al-Mustafji ja 14-aastane tüdruk kohtusid internetifoorumis. Jaanuaris kohtusid nad ühes Lahti eramajas. Maja oli mehe sõbra kasutuses. Kohal oli ka tüdruku kaks sõbrannat. Kohtumine oli varem kokku lepitud, vahendab Ilta-Sanomat.

Enne juhtunut oli seltskond suitsetanud kanepit. Mees kutsus tüdruku endaga kaasa vannituppa, aga tüdruk keeldus. Pärast seda, kui mees hakkas tänitama, läks tüdruk temaga kaasa. Vannitoas sundis mees tüdrukut suuseksile tüdruku vastuseisule vaatamata.

Tüdruk rääkis hiljem juhtunust emale. Lisaks rääkis ta kooli tervisetöötajale. Tüdrukul avaldus pärast seda traumaatiline stressireaktsioon, millele lisandus depressioon.

Süüalune ütles, et midagi sellist ei toimunud, et ta oli vaid kallistanud tüdrukut ja nad olid ainult suitsetanud tubakat. Mehe väitel vannitoas ei käidud ja midagi seksuaalset ei toimunud.

Tunnistajatena kuulati üle mehe kaasmaalane ja tüdruku sõbrannad, kes rääkisid, et suitsetati kanepit. Nad rääkisid ka sellest, et mees ja tüdruk läksid vannituppa, kus olid pool tundi. Süüaluse kaasmaalane rääkis, et mees oli ise rääkinud, kuidas sai tüdrukult vannitoas suuseksi.

Lähtuvalt tunnistajate ütlustest ei uskunud kohus süüaluse juttu. Tualetist leiti lisaks tõendeid, mis viitasid seksuaalsele tegevusele. Tüdruku juttu pidas kohus usaldusväärseks.

Kohtu hinnangul oli tegemist raske kuriteoga seoses tüdruku ja mehe suure vanusevahega ja asjaoluga, et tüdrukule pakuti kanepit. Süüalune oli enne kohtulikult karistamata. Riik maksis kinni mehe kohtukulud 4000 eurot ja temalt mõistetakse välja tüdruku kohtukulud kokku 4000 euro ulatuses.

Kohus tegi otsuse kolmapäeval ja see pole veel jõustunud.

21-vuotias mies raiskasi 14-vuotiaan kylpyhuoneessa – tarjosi ennen tekoa uhrilleen kannabista

Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi Abdulhamid Akram Hamid Al-Mustafjin teoista kolmeksi vuodeksi vankeuteen. Tuomittu määrättiin maksamaan uhrilleen 5000 euron kärsimyskorvaukset ja 4000 euroa tilapäisestä haitasta. Viime tammikuussa Abdulhamid Al-Mustafjin ja 14-vuotias tyttö tapasivat yksityisasunnolla Lahdessa. Asunto oli miehen kaverin käytössä. Paikalla oli myös tytön kaksi ystävätärtä. Osapuolet olivat sopineet tapaamisesta aiemmin.

Kommentaarid
(Külastatud 946 korda, 1 külastust täna)