Vantaa mees tutvus kohtinguportaalis alaealise neiuga, meelitas ta koju ja vägistas ära

Vantaal elav mees mõisteti süüdi alaealise neiu vägistamises ja esimese astme kohus mõistis talle kolme ja poole aasta pikkuse vanglakaristuse.

Mees oli kohtunud 17-aastase neiuga tutvumisportaalis, meelitas ta koju, jootis purju, pani käed raudu ning suu ette palli ja vägistas ära. Asi juhtus Vantaal asuvas korteris selle aasta kevadel, vahendab MTV.

Mees tutvus neiuga kohtinguportaalis. Märast mõnda aega kestnud sõnumite vahetust võttis mees sõpradega aega veetnud neiu auto peale ja viis koju. Seal tarvitati algul alkoholi ja kuulati muusikat.

Ühel hetkel pani mees neiul käed raudu, suu ette palli ja oli neiuga seksuaalvahekorras. Tüdruku väitel oli mees teda löönud vastu nägu, kui ta palus lõpetada. Pärast seda oli mees viinud neiu ühe kooli hoovi, kus ta tegi poolalasti neiust pilte.

Türduk oli rääkinud juhtunust oma sõbrale ja too kooli töötajale. Lõpuks alustati asjas kriminaalmenetlust. Vantaa kohtusse jõudis asi juulikuus.

Meest süüdistati kohtus alaealise vägistamises, vabaduse võtmises ja siivutute piltide levitamises.

Mehe versioon asja kohta oli, et ta harrastas sado-maso seksi, milles eelnevalt kokku lepiti. Ta tunnistas, et oli neiuga vahekorras ja et neiul olid käerauad. Tema väitel polnud tegemist vägistamisega ja ta ütles, et ei löönud tüdrukut.

Kohus leidis siiski, et mees on süüdi, kuna tüdruk oli keeldunud seksist ja mees oli ise tunnistanud, et partner oli hüsteeriline ning punnis vastu. Asja muutis karmimaks see, et tüdruk oli alaealine ja kinni seotud.

Vantaa kohus mõistis 1991. aastal sündinud Aleksandr Zemenjunasi kolmeks ja pooleks aastaks vangi. Selle sees on ka karistus narkootilise aine kasutamise eest.

Prokurör nõudis mehele karistust ka vabaduse võtmise eest, kuna mees oli takistanud neiul lahkumast. Tüdruku seletuse kohaselt oli ta tahtnud lahkuda, jooksis trepikotta ja hüüdis appi, aga mees võttis tal juustest kinni ja tiris tagasi tuppa. Kohtus oli olukord siiski sõna sõna vastu ja tõendite puudumise tõttu otsustas kohus siin mehe kasuks.

Lisaks vanglakaristusele peab süüdlane maksma ohvrile 8700 eurot kahjutasu. Otsus pole veel jõustunud ja Zemenjunas on otsuse edasi kaevanud.

Vantaalaismies vei treffipalvelussa tapaamansa alaikäisen kotiinsa – kahlitsi käsirautoihin, laittoi suupallon ja raiskasi törkeästi

Treffipalvelussa tapaamansa 17-vuotiaan tytön törkeästi raiskannut mies on tuomittu Vantaan käräjäoikeudessa kolmen ja puolen vuoden vankeuteen. Mies kahlitsi humalaisen teinin käsirautoihin, laittoi tälle suupallon ja oli tämän kanssa sukupuoliyhteydessä tytön vastusteluista huolimatta. Tuomioon johtaneet tapahtumat sattuivat Vantaalla sijaitsevassa yksityisasunnossa viime keväänä. Mies oli tutustunut uhriin treffipalvelussa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,767 korda, 1 külastust täna)