Tampere naisel on kaks tuppe ja kaks emakat

20-aastasel Tampere naisel on kõike kaks: kaks tuppe ja kaks emakat. Arst oli talle öelnud, et tal on kaks „seda värki”.

Naise erakordsus avastati tänavuse, 2018. aasta kevadel rutiinse arstliku läbivaatuse käigus. Enne seda ei osanud baaris töötav naine midagi sellist aimata, vahendab Iltalehti.

Tänavune arsti-visiit oli naise elus teine külaskäik günekoloogi juurde. Arsti murelik ilme algul ehmatas. Süda peksis ja higi tõusis laubale.

Kui arst naise kõrvale istus, oli esimene mõte, et tal on vähk. Siis aga ütles arst, et naisel on kaks „seda värki”. Nüüd naerab Isabell Leikman selle peale ja kahetseb, et ei saanud enda näoilmet videosse.

Keskealine günekoloog tunnistas, et pole mitte kunagi varem oma elus millegi sellisega kokku puutunud.

Esimene kõne pärast arsti visiiti oli emale. Sugulased olid samuti hämmingus.

Pärast selgus uuringute käigus, et naisel on kaks tuppe, kaks emakat ja kahed munasarjad.

Nüüd, tagantjärele tunnistab naine, et märke tema erilisusest oli juba varemgi. Nimelt on tal ka kahed „päevad” ja kahed menstruatsioonivalud. Tema „päevad” on olnud alati väga valulikud. Nüüd sai naine aru, et on veritsenud kogu aeg kahe eest. Õnneks on mõlemad päevad alati „sünkroonis” ehk igas kuus samal ajal. Varem oli naine üllatunud, et tampoonid alati lekivad, aga nüüd sai ta aru selle põhjusest, kuna verd voolab kahest kohast.

Muidu pole värskelt selgunud iseärasus naisele vaevusi põhjustanud ja näiteks seksiga pole probleeme olnud.

Naise emakad on erineva suurusega ja asuvad teineteise ees kõrvuti. Naine naerab, et kannatab isegi raju seksi ning saab valida, kumba tuppe kasutab.

Naise jaoks pole pere loomine veel aktuaalne ja seetõttu pole mõelnud, kuidas toimub rasestumine. Arst ütles, et rasedus tuleb läbi mõelda ja planeerida koos arstiga konsulteerides. Põhimõtteliselt oleks võimalik olla naisel rase mõlema emakaga korraga, aga see on ilmselt ebatõenäoline.

Asjasse avameelselt suhtuv Isabell lõi ühe teise sarnases olukorras oleva naisega eraldi Facebooki grupi, kuhu on oodatud kõik teatud eripäraga isikud. Naise soov on, et selliseid inimesi vaadataks kui mingeid veidrikke.

Isabell tunnistab, et pärast seda, kui asi avalikuks tuli, pole ta saanud ühtegi negatiivset kommentaari või sõnumit, kuigi ta seda kartis.Algul ta põdes pikalt, kas asi avalikuks teha, aga nüüd seda ei kahetse.

Tamperelaisella Isabellilla, 20, on kaksi vaginaa ja kaksi kohtua – “Lääkäri sanoi, että sinullahan on kaksi värkkiä”

Tavallinen gynekologikäynti keväällä 2018 mullisti Isabellin elämän, kun hänellä todettiin harvinainen rakennepoikkeavuus. Ennen kevättä 2018 tamperelainen baarityöntekijä Isabell Leikman ei osannut aavistaa, että hänen kehossaan olisi jotain poikkeavaa. Kaksikymmentävuotias Isabell asioi elämänsä toista kertaa gynekologin vastaanotolla. Lääkärin huolestunut ilme ja kurtistuneet kulmat saivat Isabellin aluksi säikähtämään pahanpäiväisesti.

Kommentaarid
(Külastatud 1,676 korda, 1 külastust täna)