Soomes on juba näha taevas virmalisi

Läinud ööl oli Soome põhjaosas näha juba virmalisi. Taevas on näha virmaliste mängu ka eeloleval ööl, aga pilved võivad ilmateenistuse info kohaselt kaunist vaatepilti varjata.

Foreca Suomi on Twitter

Huikeita revontulinäytelmiä viime yönä, kiitos kaikille kuvia lähettäneille! Ensi yö on aktiivisuudeltaan yhtä vilkas, valitettavasti pilviverho estää revontulien bongailun suuressa osassa maata. Pohjanmaalla sekä Länsi-Lapissa selkeämpää! https://t.co/9UtEAXRNxW

 

View this post on Instagram

 

Last night show. Aurora storm was just crazy. #VisitLapland Featured artists- @mnmlstentreprnr @tommihynyne @markuskiili @ohannelem @michaelmeadphotography @villelindgren @merjaaittamaa @thierrygrandnord @anttipietikainen & @keovaa #Finland #arcticdream #Simo #Ranua #Rovaniemi #keminmaa #Sodankylä #Posio #Muonio #Äkäslompolo #Ylläsjärvi #Hetta #northernlights #ourlapland

A post shared by Visit Lapland (@visitlapland) on

Kommentaarid
(Külastatud 234 korda, 1 külastust täna)