Soome valvuritel juba kolmas streik, kuna kokkulepet ei saavutatud

Soome teenindustöötajate ametiühing PAM andis täna teada uuest valvurite streigist, mis algab reedel,  9. novembril kell 14 ja lõppeb laupäeval, 10. novembril kell 24. Streik puudutab turvafirmat Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy.

Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy on üks Soome suuremaid turvafirmasid, kus töötab ligi 4000 turvatöötajat. Streigitakse, kuna valvurid ei saanud kokkuleppele palgatõusu tingimustes, vahendab Iltalehti.

Praegu on käimas valvurite kolmepäevane streik, mis kestab tänase reede keskööni. Teisipäeval teatas PAM streigist firmades Securitas Oy ja Securitas Palvelut Oy, mis algab teisipäeval, 6. novembril kell 14.

Valvetöötajaid on ametiühingus kokku ligi 8500. Eelmine valvetöötajate kollektiivlepe lõppes tänavu 30. aprillil ja praegu töötatakse ilma leppeta.

Jo kolmas lakko vartiointialalle – sopimuksesta ei sopua

Palvelualojen ammattiliitto ilmoitti kolmannesta lakosta vartiointialalle.

Kommentaarid
(Külastatud 137 korda, 1 külastust täna)