Soome mehed loopisid autot kividega ning urineerisid ja kakasid avalikult

Helsingi politsei andis teada omapärasest juhtumist neljapäeva õhtul Helsingis Kontulas, kus mitu meest loopisid autot kividega ning urineerisid ja kakasid avalikult.

Politsei võttis kaks 1990ndatel aastatel sündinud meest kuriteos kahtlustatuna kinni. Ühelt mehelt leiti kinnivõtmise käigus pisargaasiballoon, milleks tal luba puudus, vahendab Ilta-Sanomat.

Enne kinnivõtmist olid mehed käinud trepikodades urineerimas. Vahetult enne kinnivõtmist loopisid pealtnägijate sõnutsi nad autot kividega ja üks kakas terrassile. Kui politsei kohale jõudis, kuulati mehed üle ja selgus, et kolmas mees polnud kuritegudega seotud. Kahte ülejäänut aga kahtlustatakse mitmetes kuritegudes alates relvaseaduse eiramisest kuni kuni kodurahu rikkumiseni välja.

Mieskolmikko heitteli autoa kivillä – virtsailivat ympäriinsä ja yksi kakkasi terassille

Helsingin poliisilaitos tiedottaa tapauksesta, jossa kolmen miehen kerrottiin torstai-iltana riehuvan Kontulassa. Silminnäkijöiden mukaan kaksi miehistä oli heitellyt pysäköintialueella autoa joko kivillä tai täysillä oluttölkeillä. Yksi miehistä oli käynyt ulostamassa maan tasolla sijaitsevan asunnon terassille. - Poliisi otti kaksi 1990-luvun jälkimmäisellä puoliskolla syntynyttä miestä kiinni rikoksesta epäiltyinä.

Kommentaarid
(Külastatud 431 korda, 1 külastust täna)