Soome kohus jättis Turu saarestikus kinni võetud Eesti kodaniku vahi alla

Soome kohus pikendas täna Turu saarestikus seoses majanduskuriteo kahtlusega kinni nabitud Eesti kodaniku vahi all hoidmist.

Eesti kodanik taotles politsei info kohaselt vahi alt vabastamist, aga kohus seda taotlust ei rahuldanud, kuna meest kahtlustatakse maksupettusele kaasa aitamises.

Soome keskkriminaalpolitsei uurimisega seoses on olnud kolm nädalat vahi all ka Vene kodanik, kes koos Eesti kodanikuga kinni võeti. Tema vangistust pikendati eile. Vene kodanik on vahi all seoses maksupettuse kahtlusega.

Keskkriminaalpolitsei korraldas koos politsei kiirreageerijate ja kaitsejõududega kolm nädalat tagasi läbiotsimised Turu saarestikus Vene taustaga ettevõtte Airiston Helmi kinnistutel, kust leiti ligi 3 miljonit eurot sularaha. Samast võeti kinni kaks meest, üks Vene ja üks Eesti kodanik.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 196 korda, 1 külastust täna)