Soome Kesko reageeris nõelte leidmisele toiduainete seest

Soome Kesko reageeris kiirelt pärast nõelte leidmist K-marketi poest Edela-Soomes Pori ligidal Merikarvial.

Merikarvia poest leitud nõelad on sundinud poode tõhustama valvet ning rääkima ohtudest klientidele. Praegu pole veel õnneks keegi viga saanud, vahendab Ilta-Sanomat.

Merikarvia K-marketi juhataja Marianne Sippola ütles, et kliente on kutsutud ettevaatlikkusele.

Kesko mõistab sellise nõelte paneku toiduainetesse hukka ning juhib tähelepanu, et tegemist on ohuiga inimeste tervisele ja turvalisusele. Kesko on tõhustanud poodides valvet ja informeerinud asjast politseid.

K-kaupan elintarvikkeista löytyi neuloja Merikarvialla – Kesko reagoi välittömästi

Merikarvialla elintarvikkeista paljastuneet neulat ovat saaneet K-kaupat lisäämään valvontaa ja kertomaan ilkivallasta asiakkaille. - Olemme tiedottaneet asiakkaita ja kehottaneet heitä tarkkailemaan tuotteita, Merikarvian K-marketin kauppias Marianne Sippola kertoo. Lue lisää: Kaup an elintarvikkeista löytyi neuloja Merikarvialla IS kertoi aiemmin tiistaina, että Merikarvian K-marketin elintarvikkeista on löytynyt ompelukoneen neuloja elintarvikkeista.

Kommentaarid
(Külastatud 375 korda, 1 külastust täna)