Soome ja Eesti osalevad ühisel mereväeõppusel Baltic Shield 2018

Soome ja Eesti ühise mereväeõppuse Baltic Shield 2018 esimeses faasis keskenduti laskeharjutusele.

Miinitõrjelaeva Purunpää ajateenijad harjutasid muu hulgas droonidest sihtmärkide tulistamist laeva kuulipildujatest. Käesoleval nädalal keskendutakse miinitõrjele.

Baltic Shield 2018 kestab 1-11. oktoobrini ja see viiakse läbi Soome lahel. Õppusest võtavad osa Soome Katanpää klassi miinitõrjelaevad MHC Purunpää ja MHC Vahterpää ja Pansio klassi miinide paigutamise laev MLI Porkkala. Eesti poolelt osalevad Lindau klassi miinitõrjelaev ENS Wambola ja Sandown klassi miinitõrjelaev ENS Ugandi.

 

View this post on Instagram

 

Baltic Shield 2018 – harjoituksen ensimmäisessä vaiheessa keskityttiin ammuntoihin. Miinantorjunta-alus Purunpään varusmiehet harjoittelivat mm. laivakonekiväärillä ilmatorjuntaa lennokkimaaleihin. Tällä viikolla harjoituksessa siirrytään miinantorjuntaan. #rlaiv #Merivoimat #varusmiehet

A post shared by Puolustusvoimat (@puolustusvoimat.fi) on

Kommentaarid
(Külastatud 143 korda, 1 külastust täna)