Soome ettevõtjad pakuvad streigi ajal koolides lastele tasuta toitu

Soome ettevõtjad on otsustanud panna seljad kokku ja pakuvad järgmisel nädalal lastele koolides tasuta toitu.

Streik toimub esmaspäeval ja teisipäeval, 22. ja 23. oktoobril, mil võib esineda probleeme koolides ja lasteaedades laste toitlustamisega. Kokku osaleb streigis ligi 10 000 teeninduse valdkonna töötajat, nende seas ka toitluse töötajad, vahendab Ilkka.

Nüüd käivad ettevalmistused vähemalt kümnes kohas Soomes, kaasa arvatud Pirkanmaal, Seinäjoel ja Helsingi piirkonnas, kus ettevõtjad tahavad pakkuda lastele tasuta toitu. Kaasa löövad restoranid ja cateringi-ettevõtted. Toitlustust pakutakse koostöös omavalitsustega.

Projekti taga on Soome ettevõtjaid ühendav organisatsioon Suomen Yrittäjät, millel on ligi 1500 liiget.

Kommentaarid
(Külastatud 238 korda, 1 külastust täna)