Seitse välismaa meest läksid kolmele soomlasele Turu bussipeatuses kallale

Politsei uurib juhtumit, kus seitse välismaalase välimusega meest läksid Turu linnas bussipeatuses kallale kolmele soome mehele.

Edela-Soome politsei info kohaselt sai politsei pühapäeval, 21. oktoobril kella 13 ajal väljakutse Halineni linnaossa, kus mehed kaklesid ja ühel tuli peast verd.

Kolm meest, 1983., 1977. ja 1985. aastal sündinud soomlased rääkisid politseipatrullile, et olid tulnud bussiga Halineni ja väljusid bussist Paavinkatu bussipeatuses. Samal hetkel tulid 7 välismaalase välimusega meest neile kallale.

Ründajad tõmbasid soomlased maha ja hakkasid neid peksma. Soomlased panid jooksu ja ründajad tulid neile trepikotta järgi ning viskasid ühele soomlasele peale jalgratta ja klaaspurgi. Üks ohvritest sai pähe haava.

Ohvrid ründajaid ei tundnud. Samuti polnud teada ründamise põhjus. Politseil pole ründajate tundemärke. Võimalikel pealtnägijatel palutakse teatada e-posti aadressil vihjeet.lounais-suomi(at)poliisi.fi.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 910 korda, 1 külastust täna)