Reisija läks Helsingis taksojuhile kallale, takso sõitis vastu teist autot ja siis vastu puud

Üht reisijat sõidutanud takso sõitis reede õhtu Helsingis Mannerheiminitiel vastu teist autot ja siis vastu puud.

Õnnetus juhtus kella 23.20 ajal Mannerheimintiel Sokose juures, vahendab Ilta-Sanomat.

Mõlemad autod liikusid ühes suunas. Politsei info kohaselt olid taksojuht ja reisija tülli pööranud, mispeale läks reisija taksojuhile kallale. Pärast seda sõitis takso vastu teist autot ja siis kõnniteele vastu puud.

Keegi õnnetuses vigastada ei saanud.

Matkustaja kävi käsiksi taksikuskiin – taksi törmäsi toiseen autoon ja puuhun Helsingissä

Onnettomuus sattui noin kello 23.20 Mannerheimintiellä Sokoksen kohdalla. Molemmat autot olivat matkalla pohjoisen suuntaan. Poliisista kerrotaan, että taksin matkustajan ja kuljettajan välille oli tullut sanaharkkaa, ja matkustaja oli käynyt kuljettajaan käsiksi. Sen jälkeen taksi oli törmännyt ensin toiseen autoon ja sen jälkeen jalkakäytävän puolella olleeseen puuhun. Kukaan ei loukkaantunut.

Kommentaarid
(Külastatud 387 korda, 1 külastust täna)