Politsei andis lisainfot nädalavahetusel toimunud operatsiooni kohta, kuhu olid kaasatud sõjaväelased

Politsei andis lisainfot laupäeval ja pühapäeval Pirkanmaal Vesilahtis toimunud suure politseiopreratsiooni kohta, kuhu olid kaasatud sõjaväelased ja kiirabi ning mille käigus suleti ümberkaudsed teed ja kontrolliti inimesi.

Politsei teatas selle operatsiooni kohta, et kaks inimest võeti kinni. Tegemist oli ebaseaduslike relvade hoidmise ja kasutamisega. Operatsiooni käigus keegi vigastada ei saanud, vahendab Ilta-Sanomat.

Politseioperatsiooni käivitas inimeste ohtlik käitumine. Kiirabi ja sõjaväelased olid kohal igaks juhuks. Vajadusel võib politsei sõjaväelt isegi tanki appi paluda, kui selleks on alust.

Poliisilta lisätietoja Vesilahden operaatiosta – perustelee ambulanssin ja Puolustusvoimien näkymisen paikalla

Operaatio alkoi lauantaina ja jatkui sunnuntaina. Aamulehden mukaan operaation aikana ihmisiä tarkastettiin tiesuluilla. Lisäksi paikalla oli ambulanssi ja Puolustusvoimien kalustoa. Lue lisää: AL: Poliisioperaatio Pirkanmaalla, Puolustusvoimat apuna – ihmisiä tarkistettiin tiesuluilla Maanantaina poliisi kertoi, että Pirkanmaan Vesilahden operaation vuoksi kaksi henkilöä on otettu kiinni. - Tapahtumiin epäillään liittyvän ampuma-aseen luvaton hallussapitäminen ja käyttäminen.

Kommentaarid
(Külastatud 252 korda, 1 külastust täna)