Lapimaale otsitakse jõulude ajaks päkapikke

Lapimaale otsitakse jõulude ajaks tööle päkapikke, kes võtaksid vastu külastajaid ja juhendaksid neid jõulumaal.

Töökuulutuses seisab, et „päkapikk on nii meelelahutaja, teejuht kui ka müütiline jõulutegelane” ning et üks õige päkapikk peaks olema energiline ja positiivne inimene, kel on suurepärased klienditeenindaja oskused.

Sobilik kandidaat oskab inglise keelt ning kasuks tuleb veel ühte võõrkeele, soovitavalt prantsuse, hispaania või saksa keele oskus. Eelnev päkapikutöö kogemus pole vajalik. Kõik uued päkapikud läbivad „arktilise külalislahke teejuhi koolituse”.

Päkapikke otsitakse hetkel Saariselkäl, Levil, Rovaniemis, Hettas, Olosel ja Ylläsel ning arvestades töö asukohta, peavad päkapikud hästi külma ilma kannatama.

Töö kestab novembrikuust jaanuari alguseni ning kandideerida saab SIIN.

Lapland Staff :: Christmas Elves for Lapland Safaris destinations

Before the start of the actual work, Lapland Safaris organizes an Arctic Hospitality Guide training for the new Elves. The training is part of the Arctic Hospitality Academy and is cooperated by Lapland Safaris, Lapland Hotels and local schools in tourism. Training includes learning the required elfing and communication skills.

Kommentaarid
(Külastatud 1,193 korda, 1 külastust täna)