Kuortti bensiinijaamas suur politseioperatsioon, milles osalesid sõjaväelased

Neljapäeva, 18. oktoobri õhtul oli suur politseioperatsioon Lahti ja Mikkeli vahel asuvas Kuortti bensiinijaamas, kus uuriti rasket isikuvastast kuritegu.

Politsei teostab kohapeal uurimist, kaasastud on ka sõjaväelased. Operatsioon jätkub reedel, vahendab Ilta-Sanomat.

Pealtnägijate väitel oli Kuortti ABC tanklas kella 22 ajal õhtul vähemalt 7 politseiautot. Politsei tegi pilti tankla parklast. Tankla on avatud ööpäevaringselt ja sealsed töötajad ei osanud öelda, milles asi.

ABC-aseman pihalla iso poliisioperaatio Kuortissa – Puolustusvoimat myös paikalla

Itä-Suomen poliisin johtokeskus tiedottaa poliisin tutkivan vakavaa henkeen ja terveyteen kohdistunutta rikosta Pertunmaan Kuortissa. Poliisi on suorittanut alueella illan aikana teknistä ja taktista tutkintaa. Tutkintaa jatketaan perjantaina. Tutkittavan alueen eristykseen poliisi on saanut virka-apua Puolustusvoimilta. Tutkinnasta tiedotetaan tarkemmin perjantaina kello 12 mennessä. Poliisi pahoittelee, että se ei voi tässä vaiheessa antaa lisätietoja.

Kommentaarid
(Külastatud 270 korda, 1 külastust täna)