Kolme hukkunuga Soome autoõnnetus tekitas kerge maavärina

Kolme hukkunuga Kalajoki autoõnnetus ööl vastu laupäeva, 13. oktoobrit tekitas nii võimsa paugu, et selle registreeris isegi maavärinaid avastav seismoloogiajaam.

Auto sõitis kiire hooga vastu teetruupi. Politsei info kohaselt oli auto kiirusnäidik jäänud seisma 165 juures. Õnnetus juhtus veidi enne poolt kahte ööl vastu laupäeva. Politsei sai täpse kellaaja teada autos seisma jäänud kella järgi, vahendab Ilta-Sanomat.

Avarii tagajärjel sai surma kolm kohalikku noormeest ja üks sai vigastada. Õnnetuses hukkunud juht ja üks kaassõitjatest olid vennad.

Politsei on ellu jäänud noormehe ülekuulamisel selgitanud välja, et enne sõitu minekut tarvitati suvilas alkoholi. Praegu veel pole teada, kas juht oli joobes või mitte. Juhi ja teiste autos olnud vere alkoholisisaldus selgub kohtumeditsiinilise ekspertiisi käigus.

Kalajoen kolariauton nopeusmittari oli pysähtynyt 165 kilometrin lukemaan – seismologian laitoksen mittauspiste rekisteröi voimakkaan jäljen

Kalajoen kuolonkolarin onnettomuusauton nopeusmittari oli pysähtynyt lukemaan 165 kilometriä tunnissa, poliisi kertoo. Auton nopeusarvion lisäksi on tarkentunut turma-aika. Turma tapahtui hieman ennen puoli kahta lauantain vastaisena yönä. Poliisi päätteli asian auton pysähtyneestä kellosta.Täsmälleen samaan aikaan on lähistöllä oleva seismologian laitoksen mittauspiste Kalajoen Kamusenperällä poliisin mukaan rekisteröinyt jäljen, joka ei sovi maanjäristykseen eikä räjäytykseen.

Kommentaarid
(Külastatud 249 korda, 1 külastust täna)