Kalajoki autoõnnetuses hukkunud vennad olid endised hokimängijad

Kalajoki autoõnnetuses hukkunud vennad olid endised hokimängijad ja kurb uudis tuli mängupäeval.

Üks vendadest, 18-aastane noormees võttis isa auto ja sõitis kiirust ületades teelt välja. Juht ise, tema vend ja veel üks nooruk said surma, vahendab Ilta-Sanomat.

Üks vendadest oli veel aasta tagasi mänginud kodulinna juunioride meeskonnas. Hukkunud olid kõik koolivennad ja eakaaslased.

Kolm noorukit said surma ööl vastu laupäeva. Vaid üks autos olnutest jäi ellu.

Autot juhtinud noormees oli alles hiljuti saanud juhiloa. Luba oli kehtinud ainult 5 kuud.

Auto kiirus oli politsei info kohaselt üle 150 kilomeetri tunnis. Auto sõitis mingil põhjusel lauges kurvis teelt välja ja põrkas vastu teetruupi. Auto maandus kraavis katusel.

Uurijad rääkisid pühapäeval ellu jäänud 17-aastase noormehega, aga tal on vaid hägune ettekujutus sellest, mis toimus. Nooruk meenutas, et seltskond tahtis minna külla ühele sõbrale Tynkä külas. Õnnetuspaik on umbes kilomeetri kaugusel Tynkä külast Kalajoki poole.

17-aastane ellu jäänud noormees istus tagaistmel ja tal oli kinnitatud turvavöö. Ühel hukkunul polnud turvavöö kinnitatud. Ellu jäänud noormehe seisund on stabiilne ja tema vigastused pole nii rasked kui algul arvati. Ta saab rääkida ja temaga on vesteldud, aga ta ei mäleta juhtunust kuigi palju.

Asjade käik on veel ebaselge, sündmuskohal puuduvad pidurdusjäljed. Ellu jäänud noormees ütles, et kohal polnud ühtegi teist autot või midagi, mis oleks võinud õnnetuse põhjustada. See, kas juhi veres oli alkoholi, selgub hiljem.

Kalajoen turmassa menehtyneet veljekset olivat entisiä jääkiekkoilijoita, suru-uutinen tuli pelipäivänä – joukkueenjohtaja: Pojat pitivät hiljaisen hetken

Kalajoen jääkiekkoseura JHT:lla ohjelmassa oli lauantaina kotiottelu Nivalaa vastaan. Vähältä piti, että koko ottelu olisi peruttu. Aamulla levisi Kalajoella tieto onnettomuudesta, jossa kuoli kolme kalajokelaista nuorta. Onnettomuudessa kuoli 18-vuotias kuljettaja ja kaksi kyydissä ollutta 17-vuotiasta poikaa. Kuljettaja ja toinen menehtyneistä matkustajista olivat veljeksiä. Veljekset olivat myös entisiä jääkiekkoilijoita.

 

Kommentaarid
(Külastatud 215 korda, 1 külastust täna)