Kaks tuntud Soome hokiklubi kohtuvad matšil Tallinnas

Kaks Soome tuntud hokiklubi Pelicans ja SaiPa kohtuvad matšil Tallinnas 26. jaanuaril Tondiraba jäähallis.

Kohtumist kannab üle soomekeelne raadiojaam Eestis SSS-Raadio ja seda vahendab eestinen.fi.

Tänavu, 2018. aasta 27. jaanuaril toimunud Pelicansi ja HPK mäng Tallinnas tõi kokku üle 5000 pealtvaataja ja kohale saabus hulgaliselt soomlasi. Positiivne kogemus julgustas uut kohtumist korraldama.

Lahti klubi Pelicans ja Lappeenranta klubi SaiPa mäng algab 26. jaanuaril kell 20.

Lahden Pelicans on Twitter

Matkapakettimyynti Tallinnan otteluun käynnistyi räjähdysmäisesti. Ensimmäisen päivän aikana edullisimmat Seaport-paketit myytiin loppuun. Hanki oma pakettisi nyt ja varmista paikkasi vuoden kiekkoreissulle 👇https://t.co/ISl7dOM9uL #PelicansFi #Liiga #SaiPa #Liigagoestotallinn https://t.co/xFn8M52zDa

Nyt se on varmaa: Pelicans ja SaiPa iskevät yhteen Tallinnassa

Pelicans-SaiPa vääntävät Tallinnassa 26.1. Joonas Päiväpuro joonas.paivapuro@jatkoaika.com 27.1.2018 pelattu Pelicans-HPK-ottelu houkutteli Tondiraba Areenalle yli 5000 katsojaa ja tapahtuma keräsi runsaasti kiitosta niin paikallisilta kuin suomalaisilta katsojilta. Viime kauden positiiviset kokemukset olivat myös suurin syy siihen, miksi tapahtuma päätettiin järjestää uudestaan. – Ihmiset olivat innostuneita ja sieltä tuli selkeä viesti meidän sidosryhmiltä, että toivotaan jatkoa loistavalle tapahtumalle.

Kommentaarid
(Külastatud 354 korda, 1 külastust täna)