Helsingi metroos kukkus purjus mees rööbastele, neli inimest sattus ohtu

Helsingis oli täna Kamppi metroojaamas juhtum, kus üks purjus mees kukkus alla rööbastele. Ohtu sattusid teda päästma läinud kaks noormeest ja veel kolmas mees, kes tõi ära purjus mehe koti.

Inimesed ootasid metroojaamas Matinkylässe suunduvat rongi, kui ligi 40-aastane mees perroonil tuigerdas ja siis alla rööbastele kukkus, vahendab MTV.

Samal ajal paistsid juba rongi tuled. Üks naine hakkas karjuma ning kutsuti abi. Kuivõrd aga olukord tuli kiiresti lahendada, siis hüppasid kaks paarikümne-aastast meest alla rööbastele ja tõstsid purjus mehe tagasi perroonile. Rööbastele hüppas veel kolmas mees, kes tõi ära purjus mehe koti.

Kokku oli seega ohus neli inimest.

Metroorongi juht tõmbas õnneks hädapidurit ja rong peatus vahetult enne juhtumi kohta. Kui kõik olid perroonil, siis liikus rong mõned meetrid edasi ja jäi jaama seisma. Rong seisis veel mõnda aega ja juht selgitas toimunut reisijatele.

Alla kukkunud mehel sai käsi haiget, kuna ta hoidis pärast käest kinni.

Mies putosi metroraiteille – Vaaratilannetta metroasemalla todistanut Pirjo pelastajista: “tekivät hurjan rohkean työn”

Graig odotti Matinkylään menevää metroa saapuvaksi Kampin metroasemalla iltapäivällä. Tapiolaan kulkeva metro oli juuri mennyt ja seuraavaa metroa piti odottaa enää minuutin verran. Mainos (uutinen jatkuu alla) Video: MTV pääsi seuraamaan uudella Koivusaaren metroasemalla järjestettyä valmisuharjoitusta. Graig kiinnitti huomiota laiturilla hoipertelevaan, hänen arvioidensa mukaan noin nelikymppiseen mieheen. – Hän oli selkeästi humalassa.

Kommentaarid
(Külastatud 310 korda, 1 külastust täna)