Uuring: tihe saunaskäimine alandab vererõhku

Soome on saunamaa ja paljud soomlased käivad saunas iga päev. Pole vaja imestada, miks – nimelt vastavalt ulatuslikule uuringule aitab 4-7 korda nädalas saunas käimine ära hoida kõrget vererõhku 50 protsendi võrra võrreldes sellega kui käia saunas ainult korra nädalas.

 

View this post on Instagram

 

Frequent sauna bathing reduces the risk of elevated blood pressure, according to an extensive follow-up population-based study. The risk of developing elevated blood pressure was nearly 50% lower among men who had a sauna 4–7 times a week compared to men who had a sauna only once a week. #finnishsauna #saunafromfinland #sauna #saunahealth #wellness #health #visitfinland @thisisfinlandofficial

A post shared by Sauna From Finland (@saunafromfinland) on

Kommentaarid
(Külastatud 581 korda, 1 külastust täna)