Soomlannal Kiira Korpil oli romaan Vene miljardäriga, sai kingiks 300 000 eurot maksva auto

Soome endise iluuisutaja Kiira Korpi värskes elulooraamatus on kirjas, kuidas tal oli salasuhe ühe Vene miljardäriga, kes kinkis naisele 300 000 eurot maksva auto.

Korpi märgib raamatus, et seda lugu teadsid varem vaid tema pere ja lähimad sõbrad. Kui Korpi käis 2009. aasta iluuisutamise EM-il, sai ta kutse Venemaale ühte telesaatesse ja ajakirja Marie Claire fotosessioonile. Kutse tuli Korpi peasponsori Valio kaudu, mistõttu otsustas 20-aastane neiu reisi ette võtta, vahendab Ilta-Sanomat.

Juba reisi algus oli eriline. Ta lendas Moskvasse eralennukiga ja majutati Moskva lukshotelli. Reis muutus üha erilisemaks kui teda sõidutati läbi Moskva linna politsei eskordi saatel. Kogu reisi kestel polnud talle teada, mis teda ees ootab. Pärast pildistamisi viidi ta soomustatud autos ühele õhtusöögile.

Tuli välja, et tegemist oli ühe Vene pangajuhi 50. sünnipäevaga ja lauas istus püstirikkaid Vene ärimehi. Naine imestas, mis see oli.

Peol kohtus 20-aastane Korpi ühe 40-aastase mehega, kelle majas õhtu jätkus. Mees oli Korpit märganud iluuisutamise EM-i telerist vaadates ja tahtis soomlannaga kohtuda. Ta oli kogu selle reisi ja pildistamised Valio kaudu korraldanud ainult selleks, et võita neiu tähelepanu. Mees oli Korpisse armunud ja andis kingiks sõrmuse.

Olukord oli neiu jaoks ootamatu ja ta tahtis kingist loobuda, aga Andrei ütles, et see pole võimalik. Et see poleks olnud viisakas. Nii võttis Korpi teda Moskvas saatnud Vene telesaatejuhilt Andrei Malahhovilt sõrmuse vastu.

Pärast Moskva reisi tuli Vene miljardärilt mitmeid palveid kokku saada. Korpi esialgu keeldus, aga jäi siis nõusse, et sõita Prantsusmaale, et seal kokku saada tolle salapärase Vene miljardäriga. Kaasa sõitsid Korpi õde Petra, mänedžer Mikko ja iluuisutaja Niina Laksola. Terve reis oli täis luksust, autokorteeže ja kalleid kingitusi. Ringi sõideti 100-meetrise luksusjahiga.

See reis ei jäänud tol aastal ainsaks. 2009. aasta sügisel toimus mitmeid reise.

Korpil tekkisid samuti tunded, kuna mees oli meeldiv, lahke ja hea huumorisoonega. Mees oli elus palju kogenud ja tahtis elu nautida. Neiu teadis, et tegemist on võimalusega, mida tuleb ette üks kord elus ja ta haaras sellest kinni.

Kõige kallima kingi sai neiu mehelt Prantsusmaal. Miljardär kinkis talle uue Audi sportauto, mille hind oli Soomes ligi 300 000 eurot. Auto kapotil oli suur lillekimp ja punase lehvi külge oli pandud sääskede pilte. Mees kutsus neiut nimelt sääseks.

Mõni nädal hiljem tabas naist uus üllatus. Tema vanematekoju ilmus Saksamaalt rekka, mille sees oli seesama auto.

See oli suur üllatus, sest neiu oli rääkinud kodus talle kingitud autost, aga et see tuuakse Soome, selle peale poleks ta tulnud. Nüüd seisis aga kallis Saksa sportauto nende hoovis Hakametsäs. Keegi ei teanud, mida teha, kui venelasest miljardär kingib luksusauto. Isa kartis, et naabrid näevad seda ja ema nuttis ärevusest. Mänedžer Mikko ajas auto kiiresti hoovi ja peitis selle koos isaga presendi alla.

Auto pealt tuli Soomes maksta maksu, mille venelane oli nõus ära maksma. Ainuüksi automaksu tuli maksta üle 130 000 eurot.

2009. aasta lõpus suhe venelasega jahtus ja Korpi läks oma eluga edasi. Auto registreeriti õe Petra nimele, et vältida tähelepanu, see müüdi paari aasta pärast maha ja raha sai Petra omale.

Naine räägib, et mehesse ta ära ei armunud, aga tundeid mees loomulikult tekitas.

Nüüd on 29-aastane Kiira õnnelikult abielus soome-hispaania päritolu Arthur Borgesiga. Nad kohtusid 2010. aastal, vaid mõned kuud pärast seda, kui Kiira suhe venelasest miljardäriga oli lõppenud.

Korpi ja Borges abiellusid möödunud aastal Põhja-Itaalias Como järve ääres. Paar kohtus Itaalias ja nad elasid seal mõnda aega, kuni Arthur seal töötas. Pärast pulmi veetsid nad mesinädalad Kambodžas.

Nüüd elab iluuisutamise karjääri lõpetanud Korpi püsivalt New Yorgis. Borges töötab moe valdkonnas ja Korpi alustas ülikoolis psühholoogiaõpinguid. Varem on ta Soomes õppinud majandust.

Uutuuskirja: Kiira Korvella oli salasuhde venäläismiljardööriin – huijasi ovelasti Korven luokseen, antoi lahjaksi 300 000 euron luksusauton

Entinen taitoluistelija ja moninkertainen arvokisamitalisti Kiira Korpi kertoo avoimesti elämänsä kipukohdista ja urheilu-urastaan keskiviikkona ilmestyvässä elämäkerrassaan Kiira – ehjäksi särkynyt. Jere Nurmisen kirjoittaman teoksen on kustantanut Otava. Korpi kertoo elämäkerrassaan myös rakkauselämästään ja eräästä “salaiseksi seikkailuksi” tituleeraamastaan suhteesta. Korpi paljastaa kirjassa, että tarinan ovat aiemmin kuulleet vain hänen perheensä ja aivan lähimmät ystävät.

Kommentaarid
(Külastatud 1,079 korda, 1 külastust täna)