Soome tänavused missikandidaadid reas – vali oma lemmik!

Vali oma Soome lemmikmiss 2018.

Tänavused Miss Soome finalisid on järgmised:

  1. Milla-Mari Waismaa, Helsingi, 23a, 170 cm, 56 kg, 82-64-94
  2. Jenna Ruohola, Helsingi, 26a, 169 cm, 53 kg, 80-60-90
  3. Alina Voronkova, Helsingi, 23a, 170 cm, 58 kg, 86-65-96
  4. Janina Koskinen, Tuusula, 21a, 173 cm, 63 kg, 88-69-93
  5. Eevi Ihalainen, Lappeenranta, 18a, 177 cm, 60 kg, 85-66-95
  6. Emilia Anttikoski, Turu, 23a, 174 cm, 56 kg, 82-65-95
  7. Erika Helin, Jyväskylä, 24a, 177 cm, 66 kg, 97-67-96
  8. Mirella Merivirta, Helsingi, 25a, 173 cm, 65 kg, 86-69-99
  9. Jenny Lappalainen, Helsingi, 23a, 179 cm, 89-67-97
  10. Ellinoora Myötyri, Tampere, 21a, 179 cm, 64 kg, 88-69-96

Küsitlusele saad vastata siin:

Kes on sinu lemmik Miss Soome 2018 finalist (võimalik valida kolm vastust)?

Vaata tulemusi

Loading ... Loading ...

Finalistid on järgmised:

 

View this post on Instagram

 

MILLA-MARI WAISMAA 👙🔥 📷 @nadihammouda @sigma_photo_suomi Kuvauspaikka: Havana Beach, Alanya Bikinit @changesuomi Hiukset @salonbellapelo @maijakaunisto Hiustenpidennykset @dreamhairfinland Hiustuotteet @bellando.fi Meikki @irisojalammi Rusketus @vitaliberatasuomi #misssuomi #misssuomi2018 #roadtomisssuomi2018 #change #changesuomi #kauniistiitsevarma #havanabeach #alanya #turkey #bikinis #bikiniphotoshoot

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

JENNA RUOHOLA 👙🔥 📷 @nadihammouda @sigma_photo_suomi Kuvauspaikka: Havana Beach, Alanya Bikinit @changesuomi Hiukset @salonbellapelo @maijakaunisto Hiustenpidennykset @dreamhairfinland Hiustuotteet @bellando.fi Meikki @irisojalammi Rusketus @vitaliberatasuomi #misssuomi #misssuomi2018 #roadtomisssuomi2018 #change #changesuomi #kauniistiitsevarma #havanabeach #alanya #turkey #bikinis #bikiniphotoshoot

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

ALINA VORONKOVA 👙🔥 📷 @nadihammouda @sigma_photo_suomi Kuvauspaikka: Havana Beach, Alanya Bikinit @changesuomi Hiukset @salonbellapelo @maijakaunisto Hiustenpidennykset @dreamhairfinland Hiustuotteet @bellando.fi Meikki @irisojalammi Rusketus @vitaliberatasuomi #misssuomi #misssuomi2018 #roadtomisssuomi2018 #change #changesuomi #kauniistiitsevarma #havanabeach #alanya #turkey #bikinis #bikiniphotoshoot

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

JANINA KOSKINEN 👙🔥 📷 @nadihammouda @sigma_photo_suomi Kuvauspaikka: Havana Beach, Alanya Bikinit @changesuomi Hiukset @salonbellapelo @maijakaunisto Hiustenpidennykset @dreamhairfinland Hiustuotteet @bellando.fi Meikki @irisojalammi Rusketus @vitaliberatasuomi #misssuomi #misssuomi2018 #roadtomisssuomi2018 #change #changesuomi #kauniistiitsevarma #havanabeach #alanya #turkey #bikinis #bikiniphotoshoot

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

EEVI IHALAINEN 👙🔥 📷 @nadihammouda @sigma_photo_suomi Kuvauspaikka: Havana Beach, Alanya Bikinit @changesuomi Hiukset @salonbellapelo @maijakaunisto Hiustenpidennykset @dreamhairfinland Hiustuotteet @bellando.fi Meikki @irisojalammi Rusketus @vitaliberatasuomi #misssuomi #misssuomi2018 #roadtomisssuomi2018 #change #changesuomi #kauniistiitsevarma #havanabeach #alanya #turkey #bikinis #bikiniphotoshoot

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

EMILIA ANTTIKOSKI 👙🔥 📷 @nadihammouda @sigma_photo_suomi Kuvauspaikka: Havana Beach, Alanya Bikinit @changesuomi Hiukset @salonbellapelo @maijakaunisto Hiustenpidennykset @dreamhairfinland Hiustuotteet @bellando.fi Meikki @irisojalammi Rusketus @vitaliberatasuomi #misssuomi #misssuomi2018 #roadtomisssuomi2018 #change #changesuomi #kauniistiitsevarma #havanabeach #alanya #turkey #bikinis #bikiniphotoshoot

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

ERIKA HELIN 👙🔥 📷 @nadihammouda @sigma_photo_suomi Kuvauspaikka: Havana Beach, Alanya Bikinit @changesuomi Hiukset @salonbellapelo @maijakaunisto Hiustenpidennykset @dreamhairfinland Hiustuotteet @bellando.fi Meikki @irisojalammi Rusketus @vitaliberatasuomi #misssuomi #misssuomi2018 #roadtomisssuomi2018 #change #changesuomi #kauniistiitsevarma #havanabeach #alanya #turkey #bikinis #bikiniphotoshoot

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

MIRELLA MERIVIRTA 👙🔥 📷 @nadihammouda @sigma_photo_suomi Kuvauspaikka: Havana Beach, Alanya Bikinit @changesuomi Hiukset @salonbellapelo @maijakaunisto Hiustenpidennykset @dreamhairfinland Hiustuotteet @bellando.fi Meikki @irisojalammi Rusketus @vitaliberatasuomi #misssuomi #misssuomi2018 #roadtomisssuomi2018 #change #changesuomi #kauniistiitsevarma #havanabeach #alanya #turkey #bikinis #bikiniphotoshoot

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

JENNY LAPPALAINEN 👙🔥 📷 @nadihammouda @sigma_photo_suomi Kuvauspaikka: Havana Beach, Alanya Bikinit @changesuomi Hiukset @salonbellapelo @maijakaunisto Hiustenpidennykset @dreamhairfinland Hiustuotteet @bellando.fi Meikki @irisojalammi Rusketus @vitaliberatasuomi #misssuomi #misssuomi2018 #roadtomisssuomi2018 #change #changesuomi #kauniistiitsevarma #havanabeach #alanya #turkey #bikinis #bikiniphotoshoot

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

ELLINOORA MYÖTYRI 👙🔥 📷 @nadihammouda @sigma_photo_suomi Kuvauspaikka: Havana Beach, Alanya Bikinit @changesuomi Hiukset @salonbellapelo @maijakaunisto Hiustenpidennykset @dreamhairfinland Hiustuotteet @bellando.fi Meikki @irisojalammi Rusketus @vitaliberatasuomi #misssuomi #misssuomi2018 #roadtomisssuomi2018 #change #changesuomi #kauniistiitsevarma #havanabeach #alanya #turkey #bikinis #bikiniphotoshoot

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

Kommentaarid
(Külastatud 758 korda, 1 külastust täna)