Soome president tõstatas Arraiolose kohtumisel noorte tõrjutuse küsimuse

Soome president Sauli Niinistö tõstatas Lätis Rundāle lossis toimunud kahepäevasel Euroopa Liidu 13 parlamentaarse riigi presidentide nn Arraiolose kohtumisel noorte tõrjutuse küsimuse.

Kui Soomes, mis on maailmas sotsiaalselt kõige turvalisem riik on ligi 60 000 tõrjutud noort, mis siis rääkida neist riikidest, kus sotsiaalne turvalisus pole sellisel tasemel. Noorte tõrjutus on Soome presidendi väitel tõsine teema, millega tuleb aktiivselt tegeleda.

 

View this post on Instagram

 

13 EU-maan presidenttiä kokoontui Latviaan keskustelemaan Euroopan turvallisuudesta ja tulevaisuudesta. Kahden päivän tapaaminen järjestettiin Rundālen ja Riian linnoissa. Presidentti Niinistö nosti puheenvuorossaan esiin etenkin nuoret ja yhteiskunnan sosiaalisen koheesion. “Suomi on monen vuoden ajan arvioitu maailman vakaimmaksi valtioksi. Siltikin Suomessa on yli 60 000 syrjäytynyttä nuorta. Jos se on vakava ongelma maailman vakaimmassa maassa, millainen ongelma se on maissa, jotka eivät ole vakaimpia?” [Katso myös insta-kohokohdat tilillämme]. #ArraiolosLV2018 #sauliniinistö #eurooppa #nuoret

A post shared by Tasavallan presidentin kanslia (@tpkanslia) on

Kommentaarid
(Külastatud 78 korda, 1 külastust täna)