Soome Posti hakkab linnades ka pühapäeviti pakke laiali jagama

Soome postifirma Posti jagab jõulude ajal suuremates linnades pakke laiali ka pühapäeviti.

Esialgu käivitub pühapäevane pakijagamine 12 linnas. Pakid viiakse pühapäeviti kohale novembrikuu lõpust kuni detsembri keskpaigani, vahendab Taloussanomat.

See tähendab, et pakke jagatakse laiali iga päev ja seda eelist saavad nautida 40 protsenti Soome elanikest. Linnad, kus projekt käivitub on Helsingi, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere ja Turu.

Pühapäevase jagamisega on kavas vähendada veebikaubandusega seotud suuremat koormust jõulude ajal.

Posti alkaa jakaa kaupunkeihin paketteja myös sunnuntaisin

Paketteja noudetaan ja toimitetaan asiakkaille neljänä sunnuntaina marraskuun lopulta joulukuun puoliväliin. Seitsemän päivän pakettijakelun piirissä on yli 40 prosenttia Suomen asukkaista, kertoo Posti. Paketteja jaetaan Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa. Sunnuntaijakelun avulla on tarkoitus tasata verkkokaupan kasvavaa pakettiruuhkaa.

Kommentaarid
(Külastatud 149 korda, 1 külastust täna)