Soome peaminister läheb koos ettevõtjatega Portugali ja Hispaaniasse

Soome peaminister Juha Sipilä läheb seoses Team Finlandi ekspordi edenduse kampaaniaga 2-4. oktoobril Portugali ja Hispaaniasse.

Reisi ajal kohtub Sipilä Portugali peaministri António Costa ja Hispaania peaministri Pedro Sáncheziga.

Kohtumistel tulevad valitsuse info kohaselt arutusele EL-i päevakajalised teemad, samuti rahvusvahelised küsimused. Lisaks aitab Sipilä kaasa Team Finlandi ekspordi edendamisele bio- ja jäätmemajanduse ning metsanduse vallas Portugalis. Soome, Hispaania ja Portugal esitavad reisi ajal ühisavalduse bio- ja jäätmemajanduse edendamiseks.

Nii Portugalis kui Hispaanias korraldatakse ühisseminar. Portugalis osaleb peaminister ka Nokia uue kontori avamisel.

Team Finlandi projektiga seoses osaleb reisil 14 Soome ettevõtet:

Arbonaut, Ariterm Oy, BMH Technology Oy, Clean Steel International Oy, Enertal Oy, FCG Finnish Consulting Group Ltd, Fixteri Group Oy, Indufor Oy, Inray Oy Ltd, Mikkelin Kehitysyhtiö Miksei Oy, Molok, RMV Tech Oy, Volter Oy ja VTT Oy.

Kommentaarid
(Külastatud 144 korda, 1 külastust täna)