Salo küünlatehas on leekides, inimestel soovitatakse eemale hoida

Soomes Salos põleb küünlatehas, tuld ja suitsu on palju, mistõttu inimestel soovitatakse eemale hoida.

Varahommikul süttinud tehasest tõuseb paksu suitsu ning Savo ligidal Halikkos on antud elanikele hoiatus, vahendab Ilta-Sanomat.

Praegu pole veel teada, kui palju inimesi evakueeritakse, aga piirkonnas elab mitu tuhat inimest.

Kohapealt saabunud info kohaselt on tehas täielikult leekides, mis tähendab, et maha  põlevad nii tootmis- kui kontoriruumid. Päästjad üritavad ära hoida tule levimist laohoonesse, kus hoitakse valmis küünlaid.

Päästekeskus sai teate põlengu kohta hommikul kell 4.20.

Kynttilätehdas ilmiliekeissä Salon Halikossa – ihmisiä evakuoidaan savun tieltä

Salon Halikossa palaa Kynttilä-Tuotteen tehdas. Varhain aamulla syttyneestä kynttilätehtaan tulipalosta muodostuu erittäin runsaasti savua Salon Halikossa. Lue lisää: Palomestari Halikon kynttilätehtaan palosta: “Tilanne on paha” Päivystävä palopäällikkö ei osannut vielä aamulla sanoa, kuinka moni ihminen evakuoidaan, mutta alueella asuu useampi tuhat ihmistä. Asiasta on annettu lisäksi vaaratiedote alueen asukkaille.

Kommentaarid
(Külastatud 829 korda, 1 külastust täna)