Saksamaal on alanud pagulaste-vastane vägivald: süürlast peksti raudketiga

Saksamaalt tulevad ärevad teated pagulaste-vastase vägivalla kohta. Wismari linnas (Mecklenburg-Vorpommerni liidumaa) tungiti kallale tänaval kõndinud 20-aastasele süürlasele ja teda peksti raudketiga.

Sugulase väitel käis süürlane mošees ja tahtis koju minna, kui kolm sakslast talle kallale tungisid. Nad olid öelnud, et ta peab oma kodumaale tagasi minema, vahendab Bild.

Ohvril purunes nina ja ta sai muid vigastusi. Süürlane õppis hooldajaks, ta saabus Süüriast Saksamaale 2015. aastal.

Üks kahtlusalustest peksjatest on kinni peetud. Ta on 26-aastane ja viibib praegu vahi alla. Ta oli ohvri maha surunud, kui teised peksid. Väidetav süüdlane ise eitab süüd ja ütleb, et hoopis tema oli ohver.

Sondershausenis (Thuringia) rünnati samuti pagulast. 32-aastane Eritreast pärit mees sai raskelt viga. Ründamise ajal olid neli meest hüüdnud pagulaste-vastaseid loosungeid.

syrer mit Eisenkette verprügelt – Verdächtiger muss in U-Haft

Wismar – Er wollte nur nach Hause – dann wurde ein Syrer (20) von drei Schlägern abgefangen, mit einer Eisenkette verprügelt. Jetzt erging Haftbefehl gegen einen Verdächtigen! Ein Verwandter des Opfers aus Wismar (Mecklenburg-Vorpommern) zu BILD: „Er war in der Moschee, wollte zurück und wurde von drei Deutschen angegriffen.

Kommentaarid
(Külastatud 380 korda, 1 külastust täna)